Известие

Collapse
No announcement yet.

Кората на Airbag

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, благодаря на всички! Да си призная получи се перфектно Извадих кората, доста успешно я пооправих на ръка че се беше доста деформирала, закупих и две нови съвсем обикновенни щипки за по 30 ст. , но пък с точния размер, поставих я и само с една капчица моментно лепило я фиксирах от лявата страна, че там имаше 2 мм раминаване и всичко си заспа !!! Сега с удоволствие ще си гледам мачовете и ще изпия няколко бири
    Last edited by Stoyan Zhelyazkov; d.m.y г., 20:00.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '98

Comment

Да не отварям нова тема искам да попитам някой успял ли е да намери оригиналните щипки за кората над airbag-а. При мен днес едното ръбче беше щръкнало защото щипката се беше счупила и опитвайки се да я наместя счупих и другата и сега цялата кора е свободна. Останах с впечатлението, че щипките са направени да се чупят много лесно за да се отвори нормално airbag-а, а това филмче http://www.youtube.com/watch?feature...&v=SYHJIum3obk само затвърди подозренията ми (ако се вгледате на 33тата секунда кората се освобождава точно от долната страна). Искам да сложа същите, ако някой има идея къде могат да се намерят моля да сподели.
      sigpic

Comment

Мен това стърчащо "капаче" на Ейрбага не ме дразни много.Тоя месец като ще му лептна един прозрачен силикон.Повече ме дразни когато кача някой в колата и като каже а това са е отлепило и почне да го "чопли".Тогава нейстина побеснявам
        Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
        Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
        Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp

Comment

Working...
        X